Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@23:49:33 GMT

بازگشت آرامش به مناطق سیل‌زده قم

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۵۲۷۹

بازگشت آرامش به مناطق سیل‌زده قم

به گزارش ایرنا، در جریان سیل چهارشنبه‌شب هفته جاری در محدوده جاده قم-گرمسار بعد از عوارضی بارندگی شدید به همراه طوفان و گردوغبار سبب سیلابی شدن منطقه در حوالی روستای جعفرآباد به همراه چهار روستای دیگر در بخش مرکزی شهرستان قم شد که براثر این حادثه خسارت‌های جزیی به چند خانه روستایی وارد شد. سازمان هواشناسی استان شدت بارندگی‌های بخش مرکزی قم را ۵۰ میلی‌متر در ساعت ارزیابی کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیل چهارشنبه‌شب هفته جاری خسارت مالی و جانی برجای نگذاشت و مسئولان شرکت‌های خدمات رسان مانند برق و گاز نیز از حل کامل مشکلات ایجادشده در کمتر از ۴۸ ساعت خبر دادند. 

بعد از آغاز حرکت سیلاب در حوالی ساعت ۲۳:۳۰ چهارشنبه هفته جاری،بلافاصله نیروهای هلال‌احمر، راهداری ، شرکت آب ، گاز و برق به منطقه اعزام و بخش مهمی از مشکلات مردم برطرف شد و باگذشت حدود ۴۸ ساعت از زمان سیل مشکل شکستگی تیرهای برق نیز به‌صورت کامل در حال انجام است.

امدادرسانی به سیل‌زدگان توسط ۱۰ تیم عملیاتی هلال‌احمر

در همین راستا ۱۰ تیم سه‌نفره عملیاتی هلال‌احمر نیز به این بخش اعزام شدند. در ابتدا با توجه به ارزیابی اولیه تیم واکنش سریع  هلال‌احمر قم و همکاری  پلیس راهور و راهداری و نیروهای مردمی اقدام به مسدود کردن آزادراه قم به گرمسار می‌کنند که این امر  منجر به نجات نزدیک به ۵۰۰ خودرو در مسیر می‌شود.

در این امدادرسانی هشت خودرو عملیاتی، پنج دستگاه موتور آب و ۲ ست نجات به‌کارگیری شد و همچنین ۲۰ دستگاه چادر امدادی، ۳۰۰ پتو و ۲۷۰ بسته غذایی به منطقه عملیاتی ارسال شد.

بر اساس ارزیابی هلال‌احمر قم، آسیب به دیوارهای چند منزل و آب‌گرفتگی تعدادی خانه و مسدود شدن راه اصلی ورود به روستا، بخشی از خساراتی بود که در حادثه آب‌گرفتگی روستای جعفرآباد بخش مرکزی رخ‌ داد.

توزیع بسته‌ غذایی ۷۲ ساعته بین سیل‌زدگان

همچنین توزیع بسته‌های غذایی ۷۲ ساعته شامل انواع کنسرو ، برنج ، حبوبات  ، خرما ، نودل و چای بین سیل‌زدگان روستاهای بخش مرکزی بلافاصله توسط هلال‌احمر استان انجام شد.

این طرح توسط ۱۰۴ نفر از  امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر در روستاهای علی‌آباد، مشک‌آباد، صیدآباد ، باقرآباد و جعفرآباد انجام گرفت.

آماده‌باش اکیپ‌های راهداری قم

همچنین از نخستین دقایق نخست بامداد روز گذشته«پنجشنبه» نیز در پی سیلابی شدن محور جعفرآباد، اداره کل راهداری قم نسبت به اعزام پنج اکیپ واکنش سریع متشکل از ۱۰ نفر عوامل اجرایی و ۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک، نیمه سنگین و سنگین به این محور اقدام کرد.

جمع‌آوری آب‌های سطحی پل زیرگذر، رفع انسداد و جابجایی تانکر آب از سطح راه، اجرای عملیات خاک‌برداری و خاک‌ریزی محور به دلیل آب شستگی‌های ایجادشده ازجمله اقدامات اکیپ‌های اعزامی به محل بوده‌است.

توزیع ۳ هزار بسته غذایی توسط ستاد اجرایی فرمان امام

گفتنی از صبح امروز(جمعه) نیز توزیع سه هزار بسته غذایی کنسرو شده به همراه ۲ هزار بطری آب‌معدنی در بین سیل‌زدگان بخش مرکزی قم به همت ستاد اجرایی فرمان امام در حال انجام است. این بسته‌ها طی امروز و فردا در بین حادثه دیدگان توزیع می‌شود.

همچنین توسط ۲ گروه جهادی توزیع غذای گرم در بین حادثه دیدگان سیل اخیر در حال انجام است.

احمدحاجی زاده معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قم به همراه احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز با حضور در محل وقوع سیل از نزدیک روند خدمات رسانی و حل مشکلات ایجاد شده را بررسی کردند.

بخش مرکزی با بیش از هفت هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع دارای ۲ دهستان قنوات و قمرود است.

برچسب‌ها جعفرآباد قم بارش باران سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جعفرآباد قم بارش باران جعفرآباد قم بارش باران سیل بخش مرکزی هلال احمر سیل زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۵۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پزشک نیا در ارزیابی سایبری شرکت توزیع برق استان مرکزی، اظهار کرد: با توجه به موارد جدیدی از حملات سایبری که صورت می‌گیرد نیاز است با فراگیری و تقویت علم روز، این حملات را خنثی و کنترل کرد.

وی افزود: اکنون ۹۵ درصد خدمات با زیرساخت فناوری انجام می‌شود از این رو باید ایمن سازی در اولویت قرار گیرد و باید اذعان کرد که با تدابیر اندیشیده شده اقدامات مناسبی در این زمینه توسط شرکت توزیع برق استان مرکزی صورت گرفته است.

۸۱ درصد مصرف برق استان مرکزی در بخش مولد است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: با توجه به رشد تکنولوژی به ویژه در بخش فناوری اطلاعات در صنعت برق باید به حملات سایبری به شکل ویژه نگاه کنیم و با مدیریت مضاعف حوزه امنیت IT و تقویت و توسعه زیرساخت‌های آن تلاش بیشتری را در راستای انجام دهیم.

محمود محمودی با اشاره به اینکه استقرار فیبر نوری صنعت برق توسط دفتر فاوای شرکت انجام شده است، افزود: خوشبختانه با تلاش همکاران ۷۲ درصد مصرف برق استان مرکزی با نصب ۲۶ هزار کنتور برق هوشمند و رؤیت پذیر شده است.

وی بابیان اینکه ۸۱ درصد مصرف برق استان مرکزی در بخش مولد است، افزود: در رتبه بندی کشوری چهارمین شرکت در حوزه مدیریت پیک بار صنعتی بوده‌ایم.

کد خبر 6100012

دیگر خبرها

  • اعزام ۲ کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار اردستان در سال گذشته
  • نخستین رزمایش کمک مومنانه در بجنورد
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • محمودی خبر داد: امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • بازگشت شاخص‌های پولی به پیش از تحریم
  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه